Skip to content
test

Wanneer

2 september 2023    
15:00 - 23:00

Waar

de Uitloper
Weem 1, Bergharen, 6617AR

We zijn blij om aan te kunnen kondigen dat op zaterdag 2 september van 15.00 – 22.00 uur het 2e 3-kernenfeest plaatsvindt.

Deze keer wordt het op de Uitloper in Bergharen gehouden.

Net als vorig jaar wordt het ‘dorpenfeest’ georganiseerd onder de vlag van de Zandloper en de Mijlpaal met ondersteuning van  de leefbaarheidsgroepen van Bergharen, Hernen en Leur.

De organisatie is wederom in handen van Peter Nelissen (initiatiefnemer), Bennie Beernink (de Zandloper) en Sjors Lubeek (de Mijlpaal).

Tijdens het feest zijn er diverse muzikale optredens mogelijk van lokale koren tot artiesten en (gelegenheids)bands.

Voor de jeugd zijn er volop kinderactiviteiten, spellen, workshops etc.

Het programma is in de maak, maar nieuwe ideeën en aanvullingen op het programma zijn altijd welkom.

Uitgangspunt is dat alle verenigingen in de dorpen actief deel kunnen nemen in en aan het feest. Enerzijds door zich tijdens het 3-kernen feest te presenteren en te promoten via een stand of een spel dat past bij de vereniging, zoals doelschieten bij UHC, surplacen bij de Herberg en korfgooien bij Fortuna.

Anderzijds als vrijwilliger voor opbouw of afbouw, hulp bij de bar en catering of begeleiding bij spelletjes voor de kinderen.

Net als vorig jaar worden de opbrengsten van het 3-kernen feest weer naar rato verdeeld onder de deelnemers van de verschillende verenigingen. Daardoor is het niet alleen een leuke dag voor alle inwoners van de 3 dorpen, maar ook een manier om de verenigingen te ondersteunen.

Vorig jaar bij de eerste editie in Hernen was het uitstekend weer en een super sfeer met veel lokale artiesten. Dat willen we dit jaar in Bergharen graag overtreffen.

Voor vragen, ideeën of aanmelding van verenigingen: 3kernenfeest@gmail.com

De Organisatie.

Bennie Beernink – Sjors Lubeek – Peter Nelissen