Skip to content
almaduo

Wanneer

1 oktober 2023    
16:00 - 17:00

Waar

Protestants Kerkje
Veldsestraat, Bergharen
Sacrale en romantische muziek in de Protestantse Kerk te Bergharen,  zondag 1 oktober 16.00u

Natalie Merfort (zang) en Svetlana Lohman (piano) treden al jaren samen op, zowel in binnen- als in buitenland. Samen vormen ze het Alma Duo. Ze brengen deze middag een zeer gevarieerd programma met hoogtepunten uit de sacrale muziek van o.a. Pergolesi, Caccini, Händel en Fauré, en romantische liederen van Brahms, Tchaikovsky, Rimsky-Korsakov en Rachmaninov, een Spaans lied van Granados en Russische a capella stukken.

Zoals velen ervaren en ook volgens deze musici is muziek een universele kracht, die dat wat woorden kunnen uitdrukken ver overstijgt. ‘Alma’ betekent ziel. Het Alma Duo wil het publiek raken, ontroeren, troosten, ‘bezielde’ muziek maken en de luisteraar mee op reis nemen naar de essentie van ons ‘zijn’.

U bent zondag 1 oktober van harte welkom om het concert te komen beluisteren in de Protestantse Kerk te Bergharen, Veldsestraat 12. Het concert duurt ongeveer een uur en begint om 16.00u.

De entree bedraagt €15,00, graag contant te voldoen. Om van een plaats verzekerd te zijn is het verstandig te reserveren bij kees_joosse@outlook.com.