Skip to content

Wanneer

24 april 2022    
16:00 - 17:00

Waar

Hervormde kerk Bergharen
Veldsestraat 10, Bergharen, 6617AA, Gelderland

Op zondag 24 april vindt er weer een concert plaats in de Protestantse Kerk te Bergharen, Veldsestraat 10. Aanvang 16.00 uur.

Berry van Berkum, organist/pianist/componist en zijn dochter Cecilia, violiste, brengen een zeer gevarieerd programma in wisselende bezettingen. Zij worden vergezeld door Thomas Zonderop, cello, en Willem van den Dool, piano, die samen met Cecilia het Maris Trio vormen. Het Maris trio is nog jong; zowel de cellist als de pianist studeren nog aan het conservatorium. Cecilia is cum laude afgestudeerd aan het Utrechts conservatorium.

Berry van Berkum is organist van de NicolaÏkerk te Utrecht en de Dominicanenkerk te Zwolle. Daarnaast is hij componist en pianist en thuis in klassieke en moderne muziek.

Berry van Berkum en het Maris Trio brengen werken van Mendelssohn, Bach, Kodaly, Schnydder, Tanke en Pärt.

De toegang voor dit concert is € 10,-, contant aan de kassa te voldoen (we hebben geen pin-automaat). Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en nog wat te drinken.

Om zeker te zijn van een plaats kan men zich aanmelden bij Kees Joosse via tel. 06 2040 9147 of per mail: kees_joosse@outlook.com.

toekomstige concerten:

15 mei     – Jetze Dubbelman

12 juni     – Euregio kwintet

20-30 juli – 6 doordeweekse concerten door deelnemers aan het Rijn Waal Studenten Muziek festival

25 sept     – Bert van den Brink