Skip to content

Wanneer

8 juli 2017    
16:00 - 23:00

Waar

Cafeesterij De Toekomst
Dorpsstraat 20, Hernen, 6616 AH

Festina Lente organiseert in samenwerking met cafeesterij “De Toekomst”; Kermis 2017

 

Ook dit jaar is het weer Hernen Kermis en wel van 8 tot 11 juli, dus noteer het alvast ik de agenda, nodig vrienden en bekende uit.

De kermis exploitanten komen niet allemaal terug maar we hebben vervanging gevonden. Zo komt in plaats van het tropicane schuilspel een rotor spel, volgend jaar is het schuifspel weer terug. Ook de het prijzenpaleis komt niet meer, dhr schaap is gestopt. In plaats hiervan komt er een hengelspel.

En helaas, de Flipjes draaimolen draait zijn rondjes pas op zondag.

Echter, en dat is nieuw, rijd er een tram door de kern van Hernen waar mee je gratis een rondje kan maken door het dorp. De tram rijd zaterdag en zondag middag. De tram brengt je naar het kermisterrein en eventueel ook weer terug. De route wordt nog bekend gemaakt en langs de route kun je vrij op en af stappen.

Ook dit jaar heeft cafe  “De Toekomst” weer een “rockende”  zaterdagavond  met  Murpy’s Law!

De band bestaat uit : Sandra Derks – Zang Tom Pelser – Zang & Gitaar (onze eigen Herrese) Marc Peters – Gitaar & Zang Walter Brouwer – Basgitaar & Zang Jack Craenen – Drum

Genre: Alternatieve / Grunge / Pop / Rock

 

Natuurlijk wordt iedereen weer uitgedaagd voor het tafelvoetbal toernooi met de zinderende finale op de maandag namiddag. Of een potje Beer- Pong op de Beer- Pong tafel die wordt opgesteld, formeer alvast een team!

En op de dinsdag avond het alom bekende schietfestijn in samenwerking met onze Piet “Schiet” Welsing!

 

Zaterdag 8 Juli  16.00 uur

FEESTELIJKE OPENING:

Alle kinderen maken kans op een leuke prijs en een kroket of fricandel gratis bij een puntzak  frites voor 1 muntje (tot 19.00 uur)  Er rijd een tram door het dorp die iedereen, die wil, gratis meeneemt naar het kermis terrein.

S’ avonds feest op straat en in de kroeg  met MURPHY’S LAW!

 

Zondag 9 juli  14.00 uur

Gezellig FAMILIMIDDAG  ouderwets en vol humor  met  “De Festina- Lente”.  Natuurlijk wordt er weer de mogelijkheid geboden om een leuke foto te maken is het door hen gecreëerde tableau! Foto’s zijn op dinsdag middag vanaf 16.00 gratis op te halen op het kermisterrein!

16.00 uur : Gezellige matinee samen met ORKEST JERSEY

 

Maandag 10 Juli

Van 18.00 uur  Spanning  in de tent!

T’HERRESE  TAFELVOETBAL TOERNOOI  Wie durft de uitdaging aan!

Nieuw dit jaar “de Beer – Pong tafel” vrij te gebruiken door iedereen.

muziek; ORKEST JERSEY 

 

Dinsdag 11 juli

Een middag voor de jeugd.

Vanaf 16.00 uur;  RONDJE KERMIS

1x gebruik van  ALLE ATRACTIES!

 

Van oliebol tot suikerspin, van autoscooter tot draaimolen, van touwtje-trek tot snoepkraam en dat allemaal voor slechts 3 euro (Tot 12 jaar)

 

Vanaf 20.00 uur

SCHIETFESTIJN:

In samenwerking met schietsalon “Cherokee”  Piet Welsing,  de enige echte “Piet Schiet” en Cafeesterij “de Toekomst”  Anita & Twan

Wie wordt de beste schutter van Hernen.

Kom maar op als je durft!