Skip to content

Wanneer

5 februari 2017    
14:00 - 15:30

Waar

Kasteel Hernen
Dorpsstraat 40, Hernen, Nederland, 6616AH

HERNEN – Op zondagmiddag 5 februari speelt Hannafloor de Roos een vrolijke muzikale familievoorstelling “De dochter van de Rode Havik” op Kasteel Hernen, na afloop mag men ook nog het kasteel verkennen met als gids de pratende lamp. Een leuke combinatie.

 Het verhaal van de dochter van de Rode Havik gaat over een klagend en zeurend indianenmeisje op zoek naar haar ware naam. Om deze te vinden moet ze eerst een spannend avontuur beleven in een bos met treurige bomen met dorre en verrotte bladeren …..maar dan. Hannafloor de Roos vertelt en zingt in de voorstelling en speelt op instrumenten als de gitaar, de accordeon en de trom. Kinderen worden uitgenodigd om zo nu en dan geluiden te maken en mee te spelen.

Hannafloor schrijft haar verhalen zelf en componeert haar eigen muziek. Ze heeft hier jaren lange ervaring mee. Haar voorstellingen zijn steeds weer verrassend en vernieuwend. Een groot plezier om naar te kijken. Voor jong en oud.

Uiteraard is het bezoek aan het kasteel na afloop van de voorstelling  met de “pratende” lantaarn bij de prijs inbegrepen

Data:              zondag 5 februari

 Tijd:                14.00 uur

Deelname:     € 8,50 p.p. inclusief kasteelbezoek. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 7,50 op vertoon van jaarkaart.

Adres:            Dorpsstraat 40, 6616AH Hernen

 Info:                www.glk.nl/hernen