Skip to content

Wanneer

20 september 2018    
10:00 - 12:00

Waar

Beste mantelzorger uit Bergharen, Hernen en Leur,

 

In samenwerking met MeerVoormekaar verzorg ik voor mantelzorgers uit de gemeente Wijchen maandelijkse wandelingen in de rust van de natuur. Zorg je voor een naaste, wandel dan eens mee en ontdek wat de ochtend je oplevert.

 

Ik nodig je van harte uit voor de volgende wandelingen in Bergharen en Hernen:

 

Dinsdag 17 juli Bergharen: Startend bij de parkeerplaats bij de molen wandelen we naar natuurgebied de Munnikhof. We doorkruisen vervolgens het Bergharense bos met zijn rivierduinen en wandelen door het rustige natuurgebied zuidelijk van de Elzendweg. Via het bos lopen we terug naar de molen.

 

Donderdag 20 september Hernen: We verzamelen we bij de mooie Hernense molen en wandelen door het bos rond het meer en vervolgens via de Puitsestraat en de Achterloseweg langs Huis te Leur en via de Van Balverenlaan terug naar het vertrekpunt.

 

Om 10.00 uur ontvang ik je met koffie/thee en koek, doen we een voorstelrondje, en starten we vervolgens met de wandeling. We zijn rond 12.00/12.30 uur terug op de plaats waar we gestart zijn. Meld je aan via info@happinessinprogress.nl of 06 1804 1346. MeerVoormekaar draagt een deel van de kosten. Eigen bijdrage: € 4,50 pp. per wandeling. Graag tot ziens!

 

Met vriendelijke groet,

 

HAPPINESS IN PROGRESS

Mary van der Linde